O nouă şmecherie populistă marca Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a încercat joi 7 octombrie să îi mai păcălească o dată pe români. Şeful statului a anunţat că a retrimis Legea pensiilor înapoi la Parlament, susţinând că nu este de acord ca femeile să iasă la pensie la 65 de ani.

3 afișări
Imaginea articolului O nouă şmecherie populistă marca Băsescu

O nouă şmecherie populistă marca Băsescu

În urmă cu trei săptămâni, preşedintele avea o cu totul altă opinie. De asemenea, Traian Băsescu a evitat să se pronunţe şi în privinţa uriaşei fraude din Cameră, din data de 15 septembrie a.c., când la votul final pe legea pensiilor erau 94 de deputaţI PDL, UNPR şi UDMR, dar s-a anunţat că au votat 175.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici