Oamenii politici se bat pentru 2,6 mld. euro in top 10 orase

Bugetele primariilor celor mai mari orase din tara ridica miza confruntarilor electorale pentru alegerile locale, un verdict preliminar din partea cetatenilor fiind asteptat duminica, la primul tur de scrutin.

1 afișare
Imaginea articolului Oamenii politici se bat pentru 2,6 mld. euro in top 10 orase

Oamenii politici se bat pentru 2,6 mld. euro in top 10 orase

De departe cea mai bogata administratie locala din tara, bugetul Primariei Capitalei pentru 2008, de 1,3 mld. euro, este cat toata suma bugetelor din acest an al celorlalte mari noua orase ale Romaniei. Potrivit sondajelor, pentru postul de edil-sef al Capitalei se lupta cu sanse independentul Sorin Oprescu, democrat-liberalul Vasile Blaga, liberalul Ludovic Orban si social-democratul Cristian Diaconescu.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici