Oana: Da’ ce p…a mea, nu pot să cobor de la mine din maşină?!

Luni noaptea, în plină stradă, un scandal de proporţii a izbucnit între latino-lover-ul Pepe (Ionuţ Pascu, pe numele din buletin) şi cântăreaţa-actriţă-manechin Oana Zăvoranu. În ciuda căsniciei aparent fericite pe care-o afişează, vecinii de bloc ai cântăreţului ne-au povestit că, de multe ori, se lasă cu ropote, grindini, furtuni şi tsunami, în locuinţa lor sau în imediata apropiere a acesteia.

1 afișare
Imaginea articolului Oana: Da’ ce p…a mea, nu pot să cobor de la mine din maşină?!

Oana: Da’ ce p…a mea, nu pot să cobor de la mine din maşină?!

Oana şi Pepe sunt împreună de patru ani, dar s-au căsătorit anul trecut, cu puţin înainte de intrarea în postul Crăciunului. Apariţiile incendiare ale Queridei la OTV, la foarte puţin timp după oficializarea relaţiei lor, au sugrumat speculaţiile ziariştilor în ceea ce-i priveşte, multe dintre poveştile ajunse la redacţii în stadii de zvon nemaivă zând vreodată lumina tiparului. Unii nu îndrăzneau să publice informaţiile de frică, alţii, mai vâ- noşi, o sunau pe Oana pentru confirmare, dar cum ea nu era fraieră să confirme, se lăsau păgubaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici