Oborul Intinde nervii

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, si-a trimis, ieri, „gorilele“ de la Politia Comunitara sa-l evacueze pe presedintele Asociatiei Frontului Negustoresc Obor, Mircea Cristian Gheorghiu, din spatiul pe care acesta il are inchiriat. Sub pretextul ca a expirat „conventia“ de inchiriere pe care Gheorghiu o avea cu Administratia Pietelor, la comanda primarului Ontanu, conducerea acestei institutii a semnat, joi dupa-amiaza, o notificare de evacuare. Ieri, Gheorghiu a fost scos din magazin, iar marfa sa a fost evacuata in soare, la peste 40 de grade Celsius.

1 afișare
Imaginea articolului Oborul Intinde nervii

Oborul Intinde nervii

Actiunea de ieri din Piata Obor a primarului Neculai Ontanu reprezinta un abuz, scopul fiind de fapt razbunarea. Asociatia Frontului Negustoresc Obor a actionat in instanta Primaria sectorului 2, Consiliul Local al sectorului 2 si Consiliul General al Municipiului, cerând anularea Hotarârii Consiliului Local prin care urmeaza ca Piata Obor sa fie rasa de pe harta Bucurestiului, impreuna cu Parcul Pasarari si cu monumentul istoric „Halele Centrale Obor“. Aici urmeaza sa se construiasca un mall si parcari sub- si supra- terane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici