Ocolul pământului cu maşina Poliţiei

Procurorii DNA au început o anchetă la Poliţia Locală Vaslui, după ce au fost sesizaţi că instituţia a consumat 50 de tone de combustibil într-un an. Un simplu calcul arată că, la un consum mediu de 7 litri la suta de kilometri, poliţiştii vasluieni ar fi putut face înconjurul pământului de cel puţin 17 ori.

13 afișări
Imaginea articolului Ocolul pământului cu maşina Poliţiei

Ocolul pământului cu maşina Poliţiei

Şeful Poliţiei Locale Vaslui, Laurenţiu Turbatu, este acuzat de subalterni că face afaceri ilegale în interes propriu folosindu-se de funcţia de conducere. În urma unor sesizări anonime depuse în urmă cu trei săptămâni, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Iaşi au început o anchetă asupra conducerii instituţiei vasluiene. Subordonaţii susţin că acesta a făcut achiziţii ilegale fără licitaţii publice şi că mai bine de o treime dintre angajaţi, mai ales cei din conducere, sunt rudele sale.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici