Oferte de nerefuzat: Două vacanţe la preţul uneia sau o săptămână la mare cu 40 de euro

Şi a venit momentul să vă dăm veşti bune: vacanţele sunt ieftine şi la ora actuală găsim oferte inedite de genul două vacanţe la preţ de una şi, mare atenţie, ambele sunt în străinătate şi chiar mai mult, în ţările noastre favorite: Turcia sau Grecia. Poţi să alegi un sejur de leneveală de şapte zile pe litoralul românesc sau la munte, care te costă de pe la 40 de euro în sus.

3 afișări
Imaginea articolului Oferte de nerefuzat: Două vacanţe la preţul uneia sau o săptămână la mare cu 40 de euro

Oferte de nerefuzat: Două vacanţe la preţul uneia sau o săptămână la mare cu 40 de euro (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Cum sună oferta cu două vacanţe la preţ de una? Este simplu: plăteşti un pachet turistic charter autocar Turcia şi primeşti bonus o vacanţă de 8 zile în Grecia - transport propriu sau autocar, la alegerea ta. De asemenea, poţi face a doua vacanţă cadou rudelor sau prietenilor tăi, neexistand nicio restricţie în acest sens.


Termenul - limită pentru rezervare este 11 mai, iar locurile sunt limitate aşa că va trebui să te grăbeşti puţin.
Citeşte mai multe despre ofertele de nerefuzat din turism pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici