Oil Terminal Constanţa - sub ciocanul masonic al lui Wagner

Ca urmare a seriei de articole publicate de „Curentul“ cu privire la situaţia alarmantă a companiei Oil Terminal Constanţa, obiectiv de interes strategic al Romåniei, ieri am primit un material scris pe adresa redacţiei, semnat chiar de directorul general al Oil Terminal Constanţa, Silviu Wagner.

14 afișări
Imaginea articolului Oil Terminal Constanţa - sub ciocanul masonic al lui Wagner

Oil Terminal Constanţa - sub ciocanul masonic al lui Wagner

Anterior, acesta a contactat telefonic redacţia „Curentul“,  personal, susţinånd că în ce-l priveşte nu poartă nicio răspundere pentru starea companiei, aflată în criză, pasånd responsabilităţile - inclusiv de natură penală - fostei conduceri, cu care acesta nu ar avea nici în clin, nici în månecă.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici