Olguţa Vasilescu - manipulatoarea pixului lui Vadim, vrea să fie Big Sister a românilor“

O iniţiativă recentă de reglementare a Internetului ce aminteşte de sinistra Inchiziţie catolică a stârnit în mediul online o vie reacţie la adresa parlamentarei PSD Lia Olguţa Vasilescu. Aceasta, mai catolică chiar decât Papa, vrea să fie sancţionate sau chiar interzise comentariile mai din popor la adresa politicienilor: „Internetul este necesar să existe o anumită reglementare. Problema nu e experienţa mea. Experienţa mea e una a tuturor femeilor din politică“ - am citat exact, analfabetismul îi aparţine parlamentarei PSD care fără să ştie, probabil, emite o apoftegmă a statului poliţienesc referindu-se la cenzura Internetului. Demersul acesteia a fost calificat drept despotism şi i-a fost dedicat chiar un forum, unde se comentează tot felul de chestiuni cu privire la doamna Vasilescu.

3 afișări

S-a ridicat şi problema autorităţii şi calităţii acelor "Dumnezei ai Internetului" care ar urma să cenzureze comentariile nepotrivite. Ce fel de super tehnologii vor putea fi folosite de către Big Sister Olguţa Vasilescu pentru a ţine turma sub control? Cum ar discerne zbirii acesteia ce anume este nepotrivit sau nu în comentariile oamenilor? Cine vor fi aceia care vor elabora orwellianul dicţionar al "expresiilor negative", care o deranjează pe Olguţa Vasilescu?

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici