Oligarhul Zyuzin face legea in constructiile din Romania

Rusii de la Mechel detin jumatate din piata noastra de otel-beton, produs indispensabil sectorului constructiilor. Consiliul Concurentei analizeaza ultima achizitie a Mechel, dar rusii au crescut deja preturile. Prin ultimele sale achizitii in Romania, oligarhul rus Igor Zyuzin isi extinde imperiul siderurgic atit de mult incit devine determinant pentru cel mai dinamic sector al economiei romanesti - constructiile.

1 afișare
Imaginea articolului Oligarhul Zyuzin face legea in constructiile din Romania

Oligarhul Zyuzin face legea in constructiile din Romania

La sfirsitul lui noiembrie, presa relata ca grupul detinut de Zyuzin, Mechel International, a achizitionat Ductil Steel Buzau, ajungind astfel sa detina trei unitati metalurgice in Romania - rusii mai cumparasera de la stat, pe vremea cind sef la Privatizare era pesedistul Ovidiu Musetescu, Combinatul de Oteluri Speciale (COS) Tirgoviste si Industria Sirmei Cimpia Turzii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici