Omagiu planetar pentru Michael Jackson

Copleşitor. O zi infernală, din toate punctele de vedere. O despărţire greu de acceptat, greu de imaginat cu numai câteva săptămâni în urmă. Lunea viitoare, la 13 iulie, Michael Jackson, cel care a visat să rămână copil, pentru că n-a ştiut ce este copilăria, urma să ne (în)cânte din nou.

8 afișări
Imaginea articolului Omagiu planetar pentru Michael Jackson

Omagiu planetar pentru Michael Jackson

Pregătise un mega-turneu. Aşa cum "mega" a fost cuvântul care l-a însoţit în cariera sa de muzician. Şi acest turneu de revenire ar fi trebuit să fie tot "mega". Ceva, încă nu ştim ce, a scurcircuitat planurile şi l-a luat pe Michael dintre ai săi, când părea că este mai pregătit ca niciodată pentru a reveni pe scenă.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici