Omar Hayssam a mâncat o supă cu Ion Iliescu

EVZ a intrat în posesia unor fotografii inedite, în care Omar Hayssam apare în preajma unor lideri PSD. În una dintre imagini, din campania din 2000, el ia masa cu Ion Iliescu.

2 afișări
Imaginea articolului Omar Hayssam a mâncat o supă cu Ion Iliescu

Omar Hayssam a mâncat o supă cu Ion Iliescu

Ion Iliescu a susţinut că nu a avut "nicio relaţie personală cu Omar Hayssam", că acesta era doar unul dintre oamenii de afaceri care "însoţeau, cu prilejul unor vizite, delegaţiile oficiale conduse de preşedinte". Omar Hayssam îl contrazice.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici