Omar Hayssam: "Preşedintele chiar mi-a spus «Îţi iei copiii şi du-te în America»"

Gardianul publică stenograma discuţiei ce a avut loc pe 9 septembrie 2005 între generalul Constantin Degeratu, la acea dată consilier pe probleme de siguranţă naţională al lui Traian Băsescu, şi Omar Hayssam, sirianul aflat de şase luni în stare de arest sub acuzaţia de terorism.

5 afișări
Imaginea articolului Omar Hayssam: "Preşedintele chiar mi-a spus «Îţi iei copiii şi du-te în America»"

Omar Hayssam: "Preşedintele chiar mi-a spus «Îţi iei copiii şi du-te în America»"

Ca posibil loc al discuţiei, jurnaliştii de la Gardianul menţionează o locaţie a Jandarmeriei Române din Băneasa, sediul Academiei de Politţe sau sediul Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici