Operaţiunea "Profesorul", manipulare şi multă dezinformare

Teroristul Omar Hayssam e mai credibil decât instituţiile de drept ale statului român. Cel puţin aşa încearcă să ne convingă unii ziarişti, care invocă aproape la fiecare frază spusă sau scrisă considerente deontologice şi morale, pentru a fi mai credibili. De fapt, la mijloc nu e vorba decât de manipulare prin dezinformare. Informaţia apărută în presa de ieri, conform căreia Parchetul a aruncat pe piaţă declaraţiile căpitanului Yousef Tartousi, cel care povesteşte cu amănunte modul în care l-a scos pe Omar Hayssam din România, din dorinţa de a deturna atenţia de la cazul "Profesorului", nu este altceva decât o diversiune de doi bani.

1 afișare
Imaginea articolului Operaţiunea "Profesorul", manipulare şi multă dezinformare

Operaţiunea "Profesorul", manipulare şi multă dezinformare

Nu trebuie să fii nici specialist în drept, nici ziarist moralist ca să afli cum a fugit Omar Hayssam din România, cu complicitatea fraţilor săi şi a lui Mustafa Tarousi, armatorul navei Imam T. Informaţiile se găsesc în rechizitoriul întocmit de Parchet şi trimis la Tribunal încă din luna noiembrie a anului trecut. Cine a vrut să se informeze s-a informat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici