Operaţiunea „Sfoara“

„Sticleţii specializaţi“ lovesc din nou. Ieri a fost rândul Serviciului Pirotehnic al Poliţiei să demonstreze modul jalnic în care acţionează pe teren. „Specialiştii“ au folosit o „gheară de pisică cu cordelină“, sau mai pe înţelesul tuturor, o bucată de fier agăţată de o sfoară, pentru a testa dacă o geantă suspectă conţine explozibil sau nu. Ba mai mult, supergarcea ai României au vrut să facă pe vitejii. Normal, au comis-o din nou. Au asigurat un perimetru de protecţie de 10 metri faţă de locul în care se afla geanta.

2 afișări
Imaginea articolului Operaţiunea „Sfoara“

Operaţiunea „Sfoara“

Prin urmare, dacă exista o bombă, oamenii aflaţi în spatele poliţiştilor erau victime sigure ale incompetenţei oamenilor legii. Ministrul Internelor, Cristian David, a reacţionat aşa cum o face de obicei: adică nu vorbeşte. Riposta sa nu ar fi deranjat dacă David nu ar fi un funcţionar plătit din bani publici, practic, un slujitor al cetăţenilor. Mai mult, David este unul dintre cei care, prin ministerul pe care îl conduce, ar trebui să poată asigura protecţia întregii populaţii a ţării noastre. Ministrul nu a aflat asta încă. Însă poziţia struţului îi este familiară. Pentru aceasta, reporterii ATAC îi solicită, din nou, ministrului David să plece din minister. De tot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici