Oprah Winfrey, invidioasă pe Oprah Winfrey,

America şi o lume întreagă îl plîng pe Michael Jackson. Cu o singură şi notabilă excapţie: Oprah Winfrey. De cînd a murit Michael Jackson (ale cărui interviuri i-au crescut, nu odată, audienţa la talk-show-uri), ea a tăcut cu încăpăţînare. Iar de cîteva ori, cînd a venit vorba de Michael Jackson, a schimbat subiectul.

3 afișări
Imaginea articolului Oprah Winfrey, invidioasă pe Oprah Winfrey,

Oprah Winfrey, invidioasă pe Oprah Winfrey,

Asta în timp ce Michael Jackson a fost omagiat de mai toate vedetele din lumea artistică şi muzicală americană, ba chiar şi de preşedintele Obama, care a ţinut să precizeze că “a crescut cu muzica lui Michael Jackson”. Mulţi americani de origine africană i-au reproşat că “s-a albit”, dar încă şi mai mulţi consideră că Michael Jackson cel bolnav de vitiligo (maladie care are ca efect, printre altele, şi depigmentarea) a făcut mai multe pentru ştergerea discriminării rasiale decît zeci de activişti “furioşi” luaţi la un loc.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici