Oprescu - dependent de banii lui Bobic, Puiu Popoviciu şi Costanda

Oamenii de afaceri care pompează bani în campaniile electorale au fost mereu un subiect delicat pentru candidaţi. Iar cloşca financiară din jurul "independentului" Sorin Oprescu este una dintre temele centrale ale actualei campanii pentru primăria Capitalei.

11 afișări
Imaginea articolului Oprescu - dependent de banii lui Bobic, Puiu Popoviciu şi Costanda

Oprescu - dependent de banii lui Bobic, Puiu Popoviciu şi Costanda

Bobic, Puiu Popoviciu şi Costanda, trei afacerişti cu notorietate dubioasă sunt, potrivit declaraţiilor liderilor PSD, buzunarele generoase din care se alimentează constant Oprescu, în timp ce ascultă sfaturile politice date de tătucul loviturilor de stat şi partid din România, Ion Iliescu.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici