Oracle angajeaza 500 de oameni intr-un an

Oracle Romania, subsidiara locala a celei mai mari companii de software de business din lume, va angaja aproximativ 500 de oameni intr-un an de zile pentru centrele de servicii si suport pe care le are in Bucuresti.

1 afișare
Imaginea articolului Oracle angajeaza 500 de oameni intr-un an

Oracle angajeaza 500 de oameni intr-un an

Angajarile anuntate de Oracle cresc presiunea pe piata fortei de munca din Capitala - cea mai afectata de criza de oameni - si este de asteptat sa destabilizeze si mai mult raportul intre cerere si oferta pe segmentul angajatorilor din servicii. Angajarile masive, pe termene de timp relativ scurte (un an-doi), anuntate de marile multinationale afecteaza direct businessurile mici din zona de servicii sau din IT care pierd in acest fel angajatii, atrasi de salariile mai mari si de posibilitatea de a lucra intr-o multinationala. Salariile la nivel de entry-level pentru angajatii cu diferite competente tehnice care vorbesc limbi straine pornesc de la 300 de euro si pot ajunge si pana la 1.000 de euro. Oracle are in prezent peste 1.000 de angajati. "Anul trecut, rata de crestere a fost de 100%. Practic, numarul de angajati s-a dublat de la 500 la 1.000, iar anul acesta preconizam o crestere de 50%. Intentionam ca pana la finalul anului financiar urmator, in mai 2008, sa depasim pragul de 1.500 de angajati", a declarat Simina Berceanu, HR senior manager la Oracle Romania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici