Orange recrutează studenţi pentru programele de dezvoltare a reţelei

Orange România, cel mai mare operator de telefonie mobilă după cifra de afaceri şi numărul de clienţi, caută studenţi care să lucreze în cadrul programelor de dezvoltare a reţelei, care să facă parte din echipele de implementare a planului de investiţii de 110 milioane de euro anunţat pentru acest an, informează Ziarul Financiar.

3 afișări
Imaginea articolului Orange recrutează studenţi pentru programele de dezvoltare a reţelei

Orange recrutează studenţi pentru programele de dezvoltare a reţelei (Imagine: Shutterstock)

Compania, care are în prezent peste 2.700 de angajaţi, şi-a asumat obiectivul de a acoperi până în 2012 un procent de 98% din populaţia României cu internet mobil de mare viteză.

"Dezvoltarea reţelei de internet mobil este una dintre liniile strategice cele mai importante pe care le are Orange şi este unul dintre domeniile în care noi vrem să recrutăm şi să promovăm studenţi de la Politehnică, care au un interes deosebit de a lucra în acest domeniu. Ne propunem ca prin programul de dezvoltare a reţelei până în vara anului 2012 să acoperim mai mult de 98% din populaţia României cu internet mobil de mare viteză", a spus Mădălina Suceveanu, Chief Technical Officer în cadrul Orange România, care coordonează un departament de 450 de oameni.

În prezent, Vodafone, numărul doi pe piaţă, are cea mai extinsă reţea de internet mobil din punctul de vedere al acoperirii şi al vitezei de transfer de date. Reţeaua 3G a Vodafone acoperă 90% din populaţia României.

Află mai multe despre angajările de la Orange pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici