Orb şi paralizat patru săptămâni din viaţă

Sacrificiile din spatele performanţelor sunt un subiect tabu printre sportivi şi cei care îi pregătesc. Fiindcă cei mai mulţi dintre performeri sfârşesc "cariera de arme" la doar 30-35 de ani. Şi încheie viaţa mult mai repede şi în dureri mai mari decât mulţi dintre semenii lor.

3 afișări
Imaginea articolului Orb şi paralizat patru săptămâni din viaţă

Orb şi paralizat patru săptămâni din viaţă

Iar asta, fiindcă sacrificiile făcute pentru o medalie, o rentă viageră sau pur şi simplu plăcerea de a fi cel mai bun îşi spun cuvântul. Însă uneori aceste "compromisuri" se plătesc prea scump.Fostul căpitan al echipei naţionale de rugby Ion Gheorghe "Tarzan" nu a orbit decât o dată în viaţă. Pentru două săptămâni doar. În '92, după meciul dintre România şi Franţa, un munte de suferinţă s-a oprit fix deasupra lui, când trei adversari l-au stopat urcându-se cu crampoanele pe faţa lui.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici