Ortacii, 700 de ani de concedii

Minerii din Valea Jiului sunt din ce în ce mai bolnavi de la un an la altul. Cel puţin aşa arată un raport al departamentului intern de Sănătate şi Securitate în Muncă (SSM) al Companiei Naţionale a Huilei (CNH).

1 afișare
Imaginea articolului Ortacii, 700 de ani de concedii

Ortacii, 700 de ani de concedii

Numai în 2006, ortacii au primit zile libere pe motiv de boală care însumate ajung la 700 de ani de concediu medical. Iar anul trecut, numărul acestora a crescut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici