Ouăle de aur

În toate ţările civilizate, Fiscul verifică dacă veniturile tale şi impozitul aferent pe care-l plăteşti la stat sunt conforme cu realitatea. În caz contrar, eşti taxat şi obligat să cotizezi consistent pentru diferenţa de avere. În România? Nu avem nici o lege în acest sens.

4 afișări

Legea ili­citului (Legea 18/1968) care prevedea că "valoarea bunurilor a căror provenienţă nu se justifică este impusă unui impozit de 80%" a devenit lipsită de obiect în 1996, printr-o decizie a Curţii Constituţionale. Prin art. 44, alin. (8) din Constituţie, se prezumă "caracterul licit al dobândirii averii".


Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici