Palatul plutitor al lui nea Nicu, pe valuri capitaliste

Născut din ambiţia lui Ceauşescu de a avea o navă prezidenţială cum nu s-a mai văzut pe Dunăre, vasul de croazieră "Mureş" încă se mai poate măsura, de la egal la egal, chiar şi după mai bine de 20 de ani de existenţă, cu cele mai luxoase ambarcaţiuni ce navighează pe fluviu.

10 afișări
Imaginea articolului Palatul plutitor al lui nea Nicu, pe valuri capitaliste

Palatul plutitor al lui nea Nicu, pe valuri capitaliste

În prezent, vasul se află în grija Forţelor Navale, iar misiunile pe care le poate îndeplini sînt din cele mai variate: punct de comandă şi conducere în timpul aplicaţiilor, activităţi de protocol, după aplicaţii, şi, pe latura civilă, navă de croazieră pentru firmele private dispuse să o închirieze contra unui tarif substanţial.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici