Paleologu, ministrul Cultelor, dă atacul la cutia milei

După ce la recenta rectificare bugetară a rămas fără 28 de milioane de lei care erau destinaţi în bună parte programelor culturale, ministrul Culturii, Theodor Paleologu, vrea să bage adânc mâna în banii alocaţi de Parlament bisericilor.

1 afișare
Imaginea articolului Paleologu, ministrul Cultelor, dă atacul la cutia milei

Paleologu, ministrul Cultelor, dă atacul la cutia milei

Asta în mijlocul Săptămânii Mari, pentru a finanţa proiectele rămase fără bani. „Trebuie să vedem dacă este normal să sacrificăm programe foarte importante în favoarea câtorva sute de biserici. De unde tăiem cele 28 de milioane care ne-au fost luate în urma rectificării bugetare?”, s-a întrebat retoric Theodor Paleologu marţi, într-o conferinţă de presă susţinută pentru anunţarea bugetului Ministerului Culturii. „Trebuie convinşi deputaţii, senatorii, episcopii şi preoţii să aibă moderaţie şi precauţie.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici