Palincă, euroi, caltaboş şi un Audi - şpagă pentru Remeş

Arestările de vineri seara s-au mutat în week-end. Sâm­bătă seara, procurorii DNA l-au reţinut pe Ioan Avram Mureşan, fost ministru al Agriculturii, iar ieri, duminică, l-au pre­­zen­tat judecătorilor în vederea emiterii unui mandat de arestare pentru 29 de zile. Toată operaţiunea pa­re să fie făcută pentru a se ajunge la actualul titular de la Agricultură, Decebal Traian Remeş. Acesta din urmă ar putea deveni al treilea ministru în funcţie din cabinetul Tăriceanu chemat în anchetă.

1 afișare
Imaginea articolului Palincă, euroi, caltaboş şi un Audi - şpagă pentru Remeş

Palincă, euroi, caltaboş şi un Audi - şpagă pentru Remeş

Potrivit Biroului de presă al DNA, Mureşan este acuzat de complicitate la săvârşirea a două infracţiuni de cumpărare de influenţă. Ală­turi de el mai e învinuit şi omul de afaceri Ciorbă Gheorghe, acuzat de două infracţiuni de cumpărare de influenţă. De precizat faptul că Gheorghe Ciorbă e un apropiat al DNA, el fiind implicat deja în alte două anchete penale ale DNA, în calitate de denunţător. În traducere, Mureşan ar fi fost intermediarul lui Ciorbă, în numele căruia ar fi dat şpagă unui înalt demnitar, care – potrivit unor surse judiciare – este Decebal Traian Remeş, actualul ministru al Agriculturii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici