Pârâcioşii WikiLeaks: cine sunt personajele care au pârât la Ambasada SUA

Documentele WikiLeaks conţin ocazional şi adevărate mostre de etică „caragialescă“. Problema cu alcoolul a preşedintelui a scăpat de sub control, PSD-iştii sunt lacomi şi proşti, Crin Antonescu nu poate duce mai mult de două ore de muncă pe zi, iar Geoană se visează cu telecomanda Guvernului în mână.

6 afișări
Imaginea articolului Pârâcioşii WikiLeaks: cine sunt personajele care au pârât la Ambasada SUA

Pârâcioşii WikiLeaks: cine sunt personajele care au pârât la Ambasada SUA

Dincolo de planurile politice, strategiile diplomatice şi luptele pentru preluarea puterii interne, documentele WikiLeaks scot la iveală şi o altă faţă a personajelor care apar în telegramele Ambasadei SUA. Aceste fragmente sunt îmbibate de bine cunoscutul spirit balcanic, în care bârfa, intrigile ieftine şi lauda de sine ocupă un loc fruntaş.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici