Pariurile pe Bursa in 2010: energia, utilitatile si industria alimentara

Administratorii de fonduri nu sunt foarte optimisti in privinta castigurilor pe care Bursa le va aduce in 2010, pariind mai mult pe actiunile din sectoare defensive, precum energia, utilitatile si sectorul alimentar, care sa conserve profiturile acumulate anul trecut.

4 afișări

"Anul 2010 va aduce o temperare a cresterilor si o calmare a volatilitatii. Mai mult, cred ca la finele primului trimestru, vom afla daca criza a luat sau nu sfarsit pe Bursa, din perspectiva rezultatelor financiare raportate de companii in 2009. Pentru investitorii cu un orizont de timp cuprins intre trei si cinci ani, anul 2010 este un moment bun de a reintra in piata sau de a incepe o investitie", spune Dragos Neacsu, presedintele Erste Asset Management, cel mai mare administrator de fonduri de pe piata, cu active de peste 300 mil. euro. El mizeaza pe utilitati si energie, reprezentate pe Bursa de companii precum Transgaz, Transelectrica si Petrom.


Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici