Parlamentarii şi-au făcut cadou locuinţele de lux ale RA-APPS

Parlamentarii şi-au acordat singuri dreptul la "pomana" locuinţelor de la RA-APPS, în ciuda solicitărilor de reexaminare venite de la Palatul Cotroceni. După senatori, ieri a fost rândul deputaţilor să îşi voteze beneficii prin legea privind vânzarea imobilelor de la Regia Autonomă - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat.

1 afișare
Imaginea articolului Parlamentarii şi-au făcut cadou locuinţele de lux ale RA-APPS

Parlamentarii şi-au făcut cadou locuinţele de lux ale RA-APPS

Modificările gândite după bunul plac al demnitarilor au fost justificate de deputaţi ca fiind "îmbunătăţiri" la varianta oricum generoasă propusă de Senat. Mircea Geoană, Vasile Dîncu, Petre Roman şi Teodor Meleşcanu sunt doar câţiva dintre demnitarii care îşi vor putea lua locuinţe de lux pe bani puţini.
Deputaţii nu au stat pe gânduri când a fost vorba să voteze încă o lege gândită să le confere beneficii. După exemplul dat de Senat, Camera Deputaţilor a adoptat ieri Legea privind vânzarea imobilelor aflate în proprietatea Regiei Autonome - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS). Nu numai că au ignorat punctul de vedere al şefului statului, trimis odată cu cererea de reexaminare a legii, dar deputaţii au completat beneficiile pe care le puseseră deja senatorii în proiectul legislativ! Rezultatul: chiriaşii de lux ai RA-APPS îşi vor putea cumpăra uşor şi pe bani puţini imobilele impozante în care s-au lăfăit până acum. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici