Partidele îşi scot premierii la încălzire

Stolojan, Geoană şi Tăriceanu sunt numele cele mai vehiculate pentru a prelua şefia viitorului guvern. Totul depinde de rezultatul alegerilor.

3 afișări
Imaginea articolului Partidele îşi scot premierii la încălzire

Partidele îşi scot premierii la încălzire

În interiorul partidelor politice au început deja discuţiile privind viitorul ocupant al Palatului Victoria. Confruntate cu perspectiva primelor alegeri parlamentare, decuplate de cele prezidenţiale, partidele au nevoie de o „locomotivă“. Deocamdată, nici un partid nu riscă. În formaţiunile importante se vehiculează nume deja erodate, dar cu notorietate mare: Theodor Stolojan (fost premier între 1991 şi 1992) la PDL, Mircea Geoană (fost candidat la şefia guvernului în 2004) la PSD şi actualul premier Călin Popescu-Tăriceanu la PNL.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici