Partidul cu care László Tőkés vrea sa dezintegreze România şi-a falsificat listele cu semnăturile de adeziune

Erdélyi Magyar Néppárt – Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), cunoscut drept partid al europarlamentarului László Tőkés şi-a falsificat listele cu semnăturile de adeziune.

7 afișări
Imaginea articolului Partidul cu care László Tőkés vrea sa dezintegreze România şi-a falsificat listele cu semnăturile de adeziune

Partidul cu care László Tőkés vrea sa dezintegreze România şi-a falsificat listele cu semnăturile de adeziune

La data de 5 mai 2011, Toró Tiberiu, preşedintele Consiliului Naţional al Maghiarilor din România, mâna dreaptă a lui Tőkés şi împuternicit cu înregistarea formaţiunii, a depus la Tribunalul Bucureşti 20 de bibliorafturi, conţinând 4.396 de foi cu 29.268 de semnături din 19 judeţe şi din Municipiul Bucureşti.La redacţiile Jurnalul Naţional şi Új Magyar Szó (cotidian naţional de limbă maghiară) au ajuns fotocopii ale câtorva liste de semnături. La o primă vedere, semnăturile diferă între ele, însă, observate mai atent, se poate constata limpede, chiar şi de către o persoană fără expertiză grafologică, că grupuri mari de semnături aparţin aceleiaşi persoane, având aceeaşi grafie.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici