Pascariu, UniCredit: Infrastructura proasta alunga proiecte de investitii

Aud investitori spunand ca se abtin de la deschiderea unor capacitati de productie in Romania din cauza ca nu-si pot transporta marfa destul de repede si de eficient, spune Dan Pascariu, presedintele Consiliului de Administratie al UniCredit Tiriac, a patra mare banca de pe piata.

1 afișare
Imaginea articolului Pascariu, UniCredit: Infrastructura proasta alunga proiecte de investitii

Pascariu, UniCredit: Infrastructura proasta alunga proiecte de investitii

"Infrastructura nedezvoltata devine un handicap major pentru economie. Semnalul de alarma este evident din momentul in care mari investitori iti pun conditii de finantare a unor proiecte de extindere a infrastructurii de transport pentru a veni in Romania", a declarat Dan Pascariu pentru ZF. El spune ca legatura dintre proiectele de investitii si infrastructura "este extrem de stransa".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici