Patriarhul Daniel, managerul in sutana

Inalt Preasfintitul Daniel, proaspat ales in scaunul de Patriarh al Romaniei, ar putea sta fara probleme alaturi de orice mare om de afaceri din tara sau strainatate, daca socotim dupa profitul pe care il are institutia pe care o conduce. Mai mult, prefectul de Suceava, Orest Onofrei, spunea, in luna martie a acestui an, despre Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor ca ar avea toate sansele ca in anul 2008 sa fie inclusa in topul realizat de revista Forbes.

1 afișare
Imaginea articolului Patriarhul Daniel, managerul in sutana

Patriarhul Daniel, managerul in sutana

La doar 17 ani dupa alegerea sa in scaunul de mitropolit, Inalt Preasfintitul Daniel a reusit sa transforme institutia pe care o conduce in principala furnizoare de fonduri pentru Patriarhia Romaniei. Acesta a intrat mereu in afacerile cele mai profitabile, Mitropolia avand in prezent aproape 600 de angajati doar in cadrul centrului administrativ si peste 3.000 in toata Arhiepiscopia Iasiului. Mitropolia are afaceri aproape in toate domeniile, incepand de la industria alimentara, turism, comert, imobiliare si mass-media.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici