Patru noutăţi în echipa pentru meciul cu Germania

Antrenamentul de ieri dimineaţă al echipei naţionale a desluşit o parte din planurile selecţionerului pentru partida din această seară contra Germaniei. Faţă de echipa care a evoluat sîmbătă contra Belarusului, vor apăre patru modificări în echipa de start. Coman va fi titular, după ce Lobonţ s-a lovit la antrenamentul de luni şi nu va putea apăra, iar rezervă va fi timişoreanul Popa, ajuns la Koln ieri dimineaţă cu numai cîteva ore înaintea şedinţei de pregătire.

1 afișare
Imaginea articolului Patru noutăţi în echipa pentru meciul cu Germania

Patru noutăţi în echipa pentru meciul cu Germania

Nici linia de fund nu va fi aceeaşi ca la Minsk. Dacă Petre Marin şi Raţ vor juca pe benzi, cuplul de fundaşi centrali va fi format din Goian şi Tamaş, ultimul fiind suspendat pentru partida cu Belarusului. Chivu va trece la mijloc ca închizător, la fel cum a făcut-o şi contra Belaruslui în partida de la Bucureşti, de pe 7 octombrie anul trecut, iar alături de el va evolua Codrea. Şi în atac selecţionerul va schimba. Marica este refăcut după răceala puternică ce nu i-a dat pace în ultima săptămînă şi va face rocada cu un alt "neamţ", Sergiu Radu. Cu toate acestea, pe parcusrul antrenamentului, echipa rezervelor a părut mult mai în formă, Bucur, Trică şi Sergiu Radu reuşind cîteva goluri de senzaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici