Paul Valuta «s-a sinucis» vreme de sapte luni

Jahani Farid, detinutul care a murit in inchisoare, s-a aflat in greva foamei timp de doar trei zile, la inceputul perioadei de arest, in 2008. Avocatii acestuia sustin ca, ulterior, “Paul Valuta” a intrat intr-o grava stare depresiva, timp in care a refuzat sa comunice atât cu familia, cât si cu aparatorii si anchetatorii sai.

8 afișări
Imaginea articolului Paul Valuta «s-a sinucis» vreme de sapte luni

Paul Valuta «s-a sinucis» vreme de sapte luni

In ultima perioada, el devenise o “leguma”, fapt ce demonteaza versiunea oficiala potrivit careia Farid ar fi refuzat in mod constient hrana si medicamentele.Moartea, considerata suspecta la acest moment, a lui “Paul Valuta” ridica multe semne de intrebare cu privire la modul in care autoritatile au respectat prevederile legale in perioada anchetei penale si a regimului de detentie.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici