Păunescu - senator PSD şi prestator de servicii la Vîntu

ANI s-a ales cu încă un „candidat“ în persoana fostului senator Adrian Păunescu, despre care agenţia Hotnews dezvăluie că a încasat 28.000 de euro de la Realitatea TV în timpul mandatului de senator PSD, conform declaraţiei de avere depuse în ianuarie 2009. Contactat de hotnews.ro, Păunescu a declarat că a semnat contractul „în urmă cu un an şi jumătate şi încă este valabil“.

7 afișări
Imaginea articolului Păunescu - senator PSD şi prestator de servicii la Vîntu

Păunescu - senator PSD şi prestator de servicii la Vîntu

În declaraţia de avere depusă în iunie 2008, cånd Păunescu era încă senator, veniturile de la Realitatea nu sunt menţionate. Întrebat de ce, Păunescu a spus: „nu ştiu cånd am semnat contractul“.Conform declaraţiei de avere publicate în 15 ianuarie 2009, senatorul Adrian Păunescu a încasat de la Realitatea TV 28.000 de euro pentru apariţiile televizate. Păunescu a declarat pentru Hotnews.ro că a semnat contractul cu postul de televiziune în urmă cu un an şi jumătate, în timp ce era senator.


Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici