PAUZA PENTR-UN COSMAR

Lipseau 45 de minute. Ar fi trebuit sa fie cele mai scurte, dar au fost cele mai urâte. Prima parte a fost aproape perfecta, a doua catostrofala. Pauza l-a tradat iar pe Rednic la fel ca acum câtiva ani când antrena Rapidul si avea toate argumentele pentru calificare la Bruxelles, cu Anderlecht. Echipa împotriva careia dinamovistii visasera ultima oara frumos în martie 90 în semifinalele Cupei Cupelor.

1 afișare
Imaginea articolului PAUZA PENTR-UN COSMAR

PAUZA PENTR-UN COSMAR

Bratu în locul lui Niculescu. Asta e mutarea surpriza pregatita de Rednic lazialilor. Poate sa fie ea câstigatoare? Argumente ar fi. Viteza atacantului repatriat din Franta, usurinta cu care el se descurca pe spatii largi...Mai mira oarecum si titularizare renegatului din Ghencea, Daniel Oprita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici