PCC, buturuga mică de la Oltchim

Acţiunile şi declaraţiile recente ale oficialilor PCC SE, cu privire la situaţia Oltchim SA, arată conflictul de interese în care se găseşte acţionarul minoritar PCC SE şi adevăratele intenţii care stau în spatele campaniei de dezinformare şi manipulare ale PCC SE împotriva intereselor companiei Oltchim SA şi ale statului român ca acţionar majoritar al societăţii, potrivit unui comunicat de presă al Oltchim.

1 afișare
Imaginea articolului PCC, buturuga mică de la Oltchim

PCC, buturuga mică de la Oltchim

PCC SE este acţionar majoritar al unuia dintre principalii concurenţi direcţi ai Oltchim SA pe piaţa din Europa Centrală şi de Est, combinatul chimic PCC Rokita din Polonia, iar acest lucru a determinat blocarea măsurile pe care statul român, ca acţionar majoritar, le-a iniţiat pentru buna funcţionare a Oltchim SA.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici