PD-L a evitat in ultimul moment dinamitarea Guvernului Boc. PSD inca nu!

Trecerea Ministerului de Interne in barca PSD l-a vaduvit pe democrat-liberalul Vasile Blaga de un portofoliu pe care si-l dorea. Potrivit unor surse, liderii PD-L ii vor oferi lui Vasile Blaga, in compensatie, fotoliul de ministru al transporturilor sau cel de sef al dezvoltarii. Solutia reprezentantilor PD-L vine pentru a elimina un posibil esec al Guvernului la votul de investitura din data de 22 decembrie, existånd riscul ca parlamentarii sa sanctioneze eliminarea din Cabinet a tuturor „greilor“ PD-L.

3 afișări
Imaginea articolului PD-L a evitat in ultimul moment dinamitarea Guvernului Boc. PSD inca nu!

PD-L a evitat in ultimul moment dinamitarea Guvernului Boc. PSD inca nu!

Cu toate acestea, noul Executiv ar putea avea o problema in Parlament  daca omul lui Marian Vanghelie, Catalin Voicu, va fi propus de PSD ministru de interne. Surse social-democrate spun ca parlamentarii PSD  care au fost de acord cu pactul PD-L-PSD sunt nemultumiti de  solutia “Voicu”. Parlamentarii PSD nu sunt de acord ca baronii locali, care si-au spus cuvåntul la semnarea Aliantei, sa isi impuna oamenii in Cabinet, in detrimentul grupului parlamentar.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici