PD-L ISI VIRA NASUL IN INTERNELE LUI GEOANA

Se stie ca ulciorul nu merge de multe ori la apa, prin urmare PSD ori cistiga MAI-ul cu Dan Nica, ori paseaza rusinat chipiul de prim politist al tarii. Sigur este ca, in cazul acestui minister cu tilc informativ, doar numirea unui sef nu este suficienta, indiferent de gradul ridicat de dificultate inregistrat de procesul de selectie.

1 afișare
Imaginea articolului PD-L ISI VIRA NASUL IN INTERNELE LUI GEOANA

PD-L ISI VIRA NASUL IN INTERNELE LUI GEOANA

Cel putin la fel de importante sint si numirile secretarilor de stat – operatiune care poate pune si ea in pericol unitatea PSD-ului si coeziunea distinsei coalitii guvernamentale. Dupa cum se stie, pedelistii si-au muscat limbile pe tot timpul crizei provocate de demisia lui Dragnea, reusind sa se abtina de la orice comentarii acide.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici