PD-L pregăteşte guvernul de opt ministere. UDMR şi UNPR au rezervate trei portofolii

PD-L pregăteşte reducerea cabi­netului Boc, nu doar prin renunţarea la agenţiile de stat, ci şi prin comasarea ministerelor. Ideea unui guvern mai suplu a fost lansată de vicepreşedintele PD-L, Liviu Negoiţă, care a cerut în cadrul Colegiului Director al partidului trasarea unui executiv compus din maximum opt ministere.

7 afișări
Imaginea articolului PD-L pregăteşte guvernul de opt ministere. UDMR şi UNPR au rezervate trei portofolii

PD-L pregăteşte guvernul de opt ministere. UDMR şi UNPR au rezervate trei portofolii

Conform calculelor făcute de pedelişti, cinci portofolii ar urma să fie atribuite democrat-liberalilor, două ministere udemeriştilor şi unul progresiştilor lui Gabriel Oprea. Tot Negoiţă i-a cerut premierului Emil Boc ca noua structură să fie construită astfel încât fiecare ministru să fie ajutat de maximum doi secretari de stat, iar consilierii personali să dispară de pe statele de plată.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici