PD-L şi-a dat consemn: „Ciocu’ mic până la prezidenţiale“

Parlamentarii pedelişti, strânşi la reciclare la Poiana Braşov, au fost rugaţi de liderii lor „să strângă din dinţi” şi să nu răspundă provocărilor din PSD, cel puţin până la prezidenţiale.

1 afișare
Imaginea articolului PD-L şi-a dat consemn: „Ciocu’ mic până la prezidenţiale“

PD-L şi-a dat consemn: „Ciocu’ mic până la prezidenţiale“

„Ciocu’ mic şi faceţi-vă că nu-i vedeţi, măcar în primul an”, a fost mesajul lui Vasile Blaga către pedelişti, la reuniunea de la Poiana Braşov, arătând că, la „provocările” care vin dinspre PSD, e înţelept să nu li se răspundă pentru moment. După numai o lună de putere, pedeliştii nu mai vorbesc de o guvernare de patru ani cu PSD. Orizontul maxim de timp pe care îl invocă este de un an de zile, iar evenimentele care îl jalonează sunt alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici