Pe cine salvează ''Prima Casă''?

Programul "Prima Casă" trebuie să se aplice în cazul construcţiilor de locuinţe care se vor realiza de acum încolo, pentru că numai în felul acesta se poate sprijini în mod real relansarea economiei româneşti, susţin reprezentanţii Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

1 afișare
Imaginea articolului Pe cine salvează ''Prima Casă''?

Pe cine salvează ''Prima Casă''?

''Salutăm ideea Guvernului care a venit cu această soluţie prin care se vrea o deblocare a creditării şi o relansare a economiei, însă atragem atenţia că trebuie introduse nişte precizări mult mai clare. Pentru a avea efectul dorit, acest program trebuie să vizeze construcţia de locuinţe noi şi nicidecum banii să intre în buzunarele acelor constructori care au deja locuinţele realizate'', a atras atenţia Ovidiu Nicolescu, preşedintele CNIPMMR.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici