"Pelticul Felix" a turnat "ca să-şi câştige o pâine"

"Obligat să câştige o pâine", după cum a susţinut la audierile CNSAS, Dan Voiculescu a recunoscut că acesta ar fi fost motivul pentru care a "ciripit" la Secu despre cetăţeni străini, potrivit documentelor depuse la Tribunalul Bucureşti, instanţă ce va decide privind colaborarea cu Securitatea în cazul liderului PC.

1 afișare
Imaginea articolului "Pelticul Felix" a turnat "ca să-şi câştige o pâine"

"Pelticul Felix" a turnat "ca să-şi câştige o pâine"

"Lucrând în comerţ exterior, eram obligat să-mi câştig şi eu o pâine, când mă întrebau de un cetăţean străin, ce e cu el, să spun ce ştiu despre el. Dar nici pe acela nu îl turnam în sensul de a-i face vreun rău. Despre români, după cum rezultă din toate dosarele şi din toate hârtiile acestea, nu am vorbit în viaţa mea. Nu era preocuparea mea. Preocuparea mea era comerţul exterior", se arată în documentul ce conţine redactarea audierii lui Dan Voiculescu la CNSAS.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici