Pentru că riscă puşcăria, Nistorescu aplică metoda lui Vîntu: tergiversarea dosarului până la prescripţie

Pentru a scăpa de puşcărie, Cornel Nistorescu este capabil de orice. După modelul tergiversării dosarului pånă la prescripţie, patentat de Vîntu în escrocheria FNI, arendaşul acestuia de la cotidianul.ro foloseşte toate mijloacele necesare pentru a amåna, pånă dincolo de termenul legal, pronunţarea unei sentinţe definitive în dosarul penal în care este cercetat ca urmare a producerii, în urmă cu doi ani, a unui grav accident de circulaţie.

4 afișări
Imaginea articolului Pentru că riscă puşcăria, Nistorescu aplică metoda lui Vîntu: tergiversarea dosarului până la prescripţie

Pentru că riscă puşcăria, Nistorescu aplică metoda lui Vîntu: tergiversarea dosarului până la prescripţie

Conform legii, dacă în cinci ani de la comiterea faptei nu începe urmărirea penală în cauză, intervine prescripţia simplă. La fel, dacă începe totuşi urmărirea penală, scapă în şapte ani şi jumătate, dacă nu e condamnat definitiv pånă atunci.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici