Peste 1,5 milioane de romani au intrat deja in recesiune in Spania si Italia

Pierderea locurilor de munca din cauza crizei economice ameninta sa inchida robinetul transferurilor de valuta de la romanii din strainatate, care acopereau o parte substantiala din deficitul extern al Romaniei.

1 afișare
Imaginea articolului Peste 1,5 milioane de romani au intrat deja in recesiune in Spania si Italia

Peste 1,5 milioane de romani au intrat deja in recesiune in Spania si Italia

Declinul economiilor din Italia si Spania, unde muncesc legal peste 1,5 milioane de romani, ar putea subtia dramatic intrarile de valuta care contribuie la finantarea deficitului extern al Romaniei.

 

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici