Petre Roman o duce pe Silvia Chifiriuc in Tenerife

Se poate spune despre Petre Roman ca traieste a doua tinerete alaturi de Silvia Chifiriuc si ca este mai indragostit ca niciodata. Arata mai tinar, ii place sa mearga la munte si se vede ca este fericit.

12 afișări
Imaginea articolului Petre Roman o duce pe Silvia Chifiriuc in Tenerife

Petre Roman o duce pe Silvia Chifiriuc in Tenerife

Stau impreuna intr-un apartament de lux, central, iar deseori Silvia a fost vazuta in masina politicianului insotita de soferul acestuia. Au aparut informatii, in presa, ca si-ar fi luat casa la munte, iar acum amorezul vrea sa-si duca iubita intr-o vacanta in Insulele Tenerife. Toate bune si frumoase, numai ca au existat speculatii legate de faptul ca Roman nu ar mai fi atit de bogat si ca ar avea probleme financiare. Insa, dupa cum se vede, lucrurile nu stau tocmai asa sau ex-ministrul de Externe nu vrea sa recunoasca ca are probleme cu banii. Aceste zvonuri sint infirmate acum de intentia tomnaticului amorez de a-si duce iubita in Tenerife, care nu este un loc ieftin, ci foarte scump si numai cei bogati, cu dare de mina se pot duce aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici