Petrecere de lux pentru Adi Minune junior

Fiul cel mic al manelistului Adi Minune, Florentin Adrian, a implinit 2 ani miercuri, prilej pentru care tatal i-a organizat un party de 20.000 de euro la piscina celui mai luxos hotel din Mamaia.

1 afișare
Imaginea articolului Petrecere de lux pentru Adi Minune junior

Petrecere de lux pentru Adi Minune junior

Programata initial pentru hotelul Marriott, petrecerea a fost mutata la malul marii, la hotelul Rex. Bijuterii din aur, jucarii si hainute scumpe primite de la o multime de rude, toate i-au incantat ochii micutului, care s-a desprins cu greu de mingea de fotbal pentru care are o mare pasiune.Pentru cateva ore, Adrian a renuntat la dragostea sa cea mare, muzica tiganeasca, si intr-o atmosfera de cocktail si  muzica ambientala si-a primit apropiatii care urmau sa ia parte la ziua de nastere a fiului sau, despre care spune cu mandrie ca ar putea sa ajunga un nou Ronaldinho.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici