Petrom intinde mana la OMV pentru 500 milioane de euro

Cea mai mare companie din Romania, Petrom, intentioneaza sa se imprumute in plina criza financiara de la actionarul sau majoritar grupul austriac de petrol si gaze OMV cu pana la 500 milioane de euro, au declarat pentru Business Standard surse din cadrul firmei. Chiar ieri, seful OMV, Wolfgang Ruttenstorfer, declara la Viena ca lichiditatea societatii este mai restransa si accesul la finantare externa este mai redus.

1 afișare
Imaginea articolului Petrom intinde mana la OMV pentru 500 milioane de euro

Petrom intinde mana la OMV pentru 500 milioane de euro

“Pe langa finantarea de 375 milioane de euro de la banci contractata de Petrom in octombrie 2008, compania vrea sa ia acum si un imprumut intragrup de la OMV in valoare de pana la o jumatate de miliard de euro, iar toti banii vor fi folositi pentru investitii”, au explicat sursele din cadrul companiei.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici