Petrom: Norocul nostru este ca romanii pot suporta cresterile de pret

Petrom incearca sa revitalizeze afacerea cu benzinarii prin trecerea tuturor unitatilor sub conceptul Full Agency (compania pastreaza controlul benzinariei, dar aceasta este administrata de un dealer) avand ca target profitul in urmatorii trei ani.

1 afișare
Imaginea articolului Petrom: Norocul nostru este ca romanii pot suporta cresterile de pret

Petrom: Norocul nostru este ca romanii pot suporta cresterile de pret

Compania vrea sa ajunga la o cota de piata de 20% in Bulgaria si Serbia, tari unde sub brandul OMV, actionarul majoritar, deja are vanzari de un miliard de euro alaturi de reteaua OMV din Romania. Aprecierea barilului de titei, care a ajuns la 90 de dolari, are un efect negativ asupra afacerii cu benzinarii, dar cresterea economica din Romania creeaza spatiul necesar pentru scumpirea produselor petroliere, aceasta putand fi suportata de clienti, fara a recurge la alternative de transport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici