PETRU MIRCEA , SOŢUL MĂDĂLINEI MANOLE , PRIMUL INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU PRO TV: DE CE S-A SINUCIS SOŢIA MEA

Soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, a povestit într-un interviu acordat Pro TV cum au decurs ultimele luni din viaţa artistei, de când aceasta intrase în depresie. Astfel, Mădălina credea că îşi poate proteja familia mai bine "din altă parte" şi avea crize depresive săptămânal. Petru Mircea a adăugat că relaţiile artistei cu părinţii ei erau reci şi că motivul sinuciderii ei va ieşi la suprafaţă "ca uleiul din apa".

8 afișări
Imaginea articolului PETRU MIRCEA , SOŢUL MĂDĂLINEI MANOLE , PRIMUL INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU PRO TV: DE CE S-A SINUCIS SOŢIA MEA

PETRU MIRCEA , SOŢUL MĂDĂLINEI MANOLE , PRIMUL INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU PRO TV: DE CE S-A SINUCIS SOŢIA MEA

Petru Mircea a declarat că la prima tentativă de sinucidere a Mădălinei, a cerut ajutorul socrilor, dar a avut parte de "surprize". "Înainte de a căuta sprijin în altă parte, primul lucru pe care l-am făcut a fost să-i sun pe părinţii ei. Au pornit imediat căre Bucureşti şi... am avut parte de surprize după surprize. Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta", a spus Petru Mircea. Acesta a adăugat că Mădălina a avut parte de cel mai bun tratament posibil la Spitalul Floreasca, însă starea soţiei sale a început ulterior să se agraveze.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici