Piaţa imobiliară dă semne de viaţă: şantierele sunt încă puţine, dar sunt

Un şantier mare în Floreasca, unde este construită cea mai înaltă clădire din Bucureşti, un altul lângă Politehnică, unde se ridică de asemenea o clădire de birouri lângă cel mai scump mall; se mai construieşte şi în Pipera, dar şi în Piaţa Charles de Gaulle, proiecte mai mici, iar alte dezvoltări stau să înceapă în toamna acestui an; nu mai este exuberanţa din 2007-2008, dar nici îngheţul din ultimii doi ani.

5 afișări
Imaginea articolului Piaţa imobiliară dă semne de viaţă: şantierele sunt încă puţine, dar sunt

Piaţa imobiliară dă semne de viaţă: şantierele sunt încă puţine, dar sunt

Pe piaţa spaţiilor de birouri din Bucureşti anul trecut a fost anunţat un singur proiect nou, şi anume, prima etapă a parcului de birouri Hermes Business Campus din Pipera, primit cu reticenţă la vremea respectivă inclusiv de către consultanţii imobiliari prezenţi la evenimentul de lansare organizat în Ambasada Belgiei.

Citeste toata stira pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici